Story behind Nordic...

"Mångsidighet, nytänkande och ett öga för detaljer"

Nordic Apparel startades av en gemensam passion för sport och vårt mission är att klä varje atlet i snygga, funktionella och bekväma träningskläder. Våra kläder nischar sig mot mångsidighet och stil.  Det betyder att våra kläder presterar lika bra som moderna träningskläder som när du har en slapp söndag på soffan. Sport och mode är i ständig förändring.  Därav har vi stort intresse för innovativ och nytänkande design, passform och självklart kvalitet.

Storyn bakom Pioneer. 

Om du är som mig (killen på bilden) så älskar du att ha sköna kläder som du känner dig bekväm i - men som inte kostar för mycket. För mig fanns det nästan inga kläder på marknaden som kunde täcka mitt behov av bekvämlighet, funktion och pris. 

Vi var 3 vänner som bestämde oss för att göra vårt bästa för att ta fram kläder som kunde lugna våra behov. 

Jag ( killen på bilden ) Leonard Gibsten har varit drivande i projektet. Jag designade vår första kollektion - Pioneer. Kläderna skulle innehålla allt som jag saknat. Det var tvungen att bli en hole-in one som man säger i Golf. 

En lång lista med krav skrevs ner : stilrena färger, superskönt material, ej för varma, bra fickor, perfekt passform, något exklusivt, stilrent - men framförallt mångsidiga. Jag letade efter en känsla du får när du tar på dig kläderna. Det ska vara något du inte kan sätta fingret på. 

Efter 9 Månader var vår första kollektion färdig. Och du ser bilder på kläderna nedan.
JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.